Bo i Nejlikan

Ordning- och trivselregler

Bra att veta!

BoKlok-pärm

Mycket information angående ert boende hittar ni i er BoKlok-pärm som ska finnas i varje hus. Har ni några ytterligare frågor kontakta styrelsen.

Bilkörning i området

Tänk på att köra långsamt på våra vägar då det finns små barn och djur i området. Vi rekommenderar krypkörningshastighet så att inga olyckor sker.

Parkering

Varje radhus har en egen uppfart med plats för två bilar. Utöver dessa har vi fyra (4) stycken besöksplatser som återfinns enligt bilden nedan. Våra besöksparkeringar är gratis för besökande och är inte till för dem boende.

Parkeringsförbud råder annars i hela området.

Facebook-grupp

För att vi snabbt och smidigt ska kunna dela information oss grannar emellan så har vi en grupp på Facebook. Här kan du enkelt ställa frågor eller lämna information till dina grannar. Vi hänvisar dock till att kontakta styrelsen vid felanmälan eller klagomål.

Gruppen är sluten, vilket betyder att endast medlemmar i gruppen kan läsa de inlägg som skrivs. För att bli medlem i gruppen, sök upp ”BoKlok Nejlikan Västerhaninge” på Facebook och ansök sedan om medlemskap genom att trycka på ”Gå med i gruppen”. Alla nya medlemmar behöver fylla i frågan för att det ej ska finnas obehöriga i gruppen.